Header image alt text

Živinarstvo.com

Uslovi korišćenja sajta i sadržaja na njemu

Vlasništvo portala

Portal www.zivinarstvo.com je vlasništvo Agencije DATA PLUS, Balzakova 40, Novi Sad.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj na ovom Web sajtu, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima.

U slučaju da želite objaviti neki od sadržaja sa sajta zivinarstvo.com, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani ili Internet), obavezno je dobiti saglasnost Agencije DATA PLUS i pružiti informaciju u adekvatnom obliku o tome da je “sadržaj preuzet sa sajta www.zivinarstvo.com”. Za slanje zahteva možete koristiti kontakt formu.

U slučaju nemogućnosti dogovora usled povrede Zakona o autorskim i srodnim pravima, spor će se rešavati putem prekršajne prijave.

Politika privatnosti

E-mail adrese pretplatnika e-biltena ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.

U slučaju da ste na neki način nezadovoljni e-biltenom možete se slobodno odjaviti sa prijema e-biltena na način koji je objašnjen u samom e-biltenu koji stiže na vašu e-mail adresu.

Agencija DATA PLUS ne vrši prinudno prijavljivanje korisnika.

Obavezujemo se da vaše podatke nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima.

Odricanje od prava – Disclaimer

Svi sadržaji na sajtu zivinarstvo.com predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i kao takvi ne mogu uticati da Agencija DATA PLUS bude odgovorna na direktne ili inderektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija.

Agencija DATA PLUS ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje u svom vlasništvu po sopstvenom nahođenju. Autorski sadržaji u vlasništvu Agencija DATA PLUS su provereni i tačni, vodeći računa o karakteru i specifičnostima živinarske proizvodnje.

Agencija DATA PLUS ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od zivinarstvo.com domena.

Ukoliko niste saglasni sa svim navedenim odredbama, molimo Vas da ne koristite Sajt i da ga odmah napustite.

Prijava na e-bilten

Prijavite se na naš e-bilten i redovno budite informisani o novim tekstovima, postovima, odgovorima naših stručnjaka, dešavanjima i drugim novostima.